Vi trummar på!

Just nu håller vi på att avsluta muntliga nationella i svenska. Engelska muntliga är klara. På måndag är det dags för matte och på onsdag föredragsdelen i svenska.

Inför föredragen har alla elever tränat och hållit föredrag om film, tv-serier eller dataspel. Deras föredrag har varit strålande bra. Feedbacken de har fått av sina klasskamrater om framförandena har varit:  Fördjupat, tydlig samt välstrukturerat. Hurra!

torsdag är det så dags för ett ”vanligt prov” i engelska (grammatik och översättningsmeningar). På fredag är det miljötemadag PLAST.

Nästa vecka har eleverna geografiprov: Norden (karta, samarbete, minoritetsfolk, språk, faktarutor). Allt finns i gula SO-häftet.

Jag vill redan nu berätta att den 7/12 åker vi till Vetenskapshuset i Markaryd. Detta för att vi har möjlighet till det då vi är med i Mot nya höjder. Eleverna kommer att åka buss dit efter lunch och kommer tillbaka till skolan ca kl 16.15. Återkommer med mera information när det närmar sig.

Den 15/12 är det innebandydisco. Ett par föräldrar har tagit på sig att anmäla laget och vara på plats under turneringen. Stort tack! Eleverna får tid i skolan att planera klädsel mm.

16/12 är det julpysseldag under förmiddagen.

21/12 är terminens sista skoldag. Eleverna äter då julgröt under förmiddagen och slutar skolan kl. 12.20.

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *