Alla tillbaka, sååå roligt!

Nu har hela klassen varit samlad ett par dagar. Energinivån är hög och flitens lampa lyser. Eleverna skriver och skriver. De presenterar sina djur i fjällen när de har blivit klara med texten. Svenska artiklar produceras. Det är inte alltid lätt att sammanfatta, i det här fallet Kråkslottet, men övning ger färdighet. Flera elever har också lämnat in sina renskrivna engelska brev. WOW vilken utveckling!

Engelskaprovet är avklarat och nu tar vi sikte på matematikprovet på TORSDAG. Eleverna har skrivit upp vilka sidor de ska öva på hemma i sina läxhäften. Här kommer de igen: s. 168,170, 171, 172, 173. (Geometrikapitlet börjar på s. 118.)

I övrigt har eleverna veckans ord 16 till fredag som läxa i svenska.

Nu ska vi avsluta veckan med två motionspass: en promenad och en ”snurran” som är muskelträning. Helt okej att äta ett par semlor efter det=).

Mia med kolleger

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *