Vi jobbar på!

Tack våra duktiga studenter för era fina lektioner!!!

Här kommer information om torsdagens utflykt:

Fältdagen vid Södra Möckeln 1

Denna vecka har vi matteprov och börjar sikta mot biologiprov vecka 41. Eleverna får ut matteproven nästa vecka och kommer också att jobba med problemlösning, textuppgifter. Tabell 2-3 förhörs på tisdag och tabell 4-5 förhörs på torsdag.

I engelska och historia inleder vi olika drama-övningar där eleverna framträder framför klassen med engelska dialoger och drama om Asagudarna. I engelska ska eleverna läsa och översätta st 4 i engelskaboken samt öva alla ord till onsdag (använd studentlitteratur).

I svenska jobbar vi vidare med att renskriva texter, veckans ord, läsförståelse samt läser ur klassböckerna.

På onsdag påbörjar vi utvecklingssamtalen. Vi träffas utanför 4b:s klassrum inför samtalen. Är det föräldrar som pga av oro för smitta hellre vill ha samtal via nätet meddelar ni och vi återkommer hur det ska gå till.

Tack Malcolm för leken!

Mia med kolleger

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *