Sjukstuga, men skam den som ger sig!

Jag vill börja med att tacka alla som gör dagarna i 4b. Trots hög frånvaro bland elever och personal kämpar alla på och nu ser vi helt klart ett ljus i tunneln, många tillfrisknar och återvänder. Hurra!

Många elever och föräldrar har hittat in på teams, ja det är inte lätt, jag vet, men det går. Där finns allt arbete vi gör under veckan och trots frånvaro kan alla hänga med. Så bra! Många har mailat för att få handledning om hur man kommer in. Fortsätt med det, kan inte jag svara så kan Amanda=).

Denna vecka har eleverna jobbat med vikingatexterna i historia, bytesdjur o rovdjur, näringskedja mm i biologi, online-stycket i engelska samt övningar som tränar tal och skrift, prioriteringsregeln i matematik och Snögrottan, läsförståelse mm i svenska. Läs mera på teams.

Eleverna har också joggat för gott ändamål, Clowner utan gränser. Bidra gärna till numret som finns i skoljoggen-informationen. Joggen gick finfint!

Inkommande vecka repeterar vi till matteprovet som eleverna har på fredag. Eleverna övar på de två första sidorna i varje avsnitt i kapitel 1 hemma. Välj olika typer av uppgifter, räkna och se om du kommer ihåg hur man gör!

I de övriga ämnena fortsätter de påbörjade arbetena. Eleverna har endast engelskaläxa förutom provet denna vecka.

Jag har inte koll på om någon ledde en lek denna vecka (eftersom det sker i detta nu), tackar därför för det i nästa blogginlägg=).

Ha det bra i alla stugor! Ikväll är det idolkvalfinal!

Mia med kolleger

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *