Trafikvecka och cykeldag.

Dagen började med att eleverna gick igenom varandras cyklar för att se om alla viktiga delar fanns på respektive cykel. Efter det ställde vi oss efter varandra med fikaväskor, cyklar och hjälmar och cyklade mot Haganäsparken. Alla 70 personer kom lyckligt fram.

På plats i parken fick eleverna knapra lite på godbitarna i fikakorgarna innan de delades in i en lekgrupp och en lektionsgrupp. Under 40 minuter kunde eleverna leka med Simon och Madde eller lära sig om trafikmärken och säker skolväg av Gustav och Matildhe (våra VI studenter i åk 5).

Till lunch blev det efterlängtade hamburgare, Mums! Den sista timmen kunde eleverna välja mellan frisbee, fotboll, kubb, lekparkslek mm. Lagom till skoldagens slut kom vi tillbaka till skolan. Vilken härlig dag! Tacka alla som hjälpte till.

Detta bildspel kräver JavaScript.

/5b

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *