v. 10, fullt av äventyr!

Här kommer information inför vår utflyktsvecka.

Måndag: Vanlig dag

Tisdag: Biblioteket. Eleverna deltar i utvecklandet av biblioteket tillsammans med bibliotekarierna. De kommer att jobba med olika uppgifter där de ger förslag på vilka önskemål de har när det gäller kommunbiblioteket. De kan samtidigt återlämna och låna böcker, så kortet med! Vi cyklar så kom ihåg cykel och hjälm!

Läxa: NO: s.22-25 plus häftet

De tre elever som har valt att vara trivselledare resten av terminen kommer att cykla vidare till Haganäs 11.30. De kan behöva ha med ett extra mellanmål, men de får också baguette på plats. Deras skolning slutar 14.00 och då cyklar de hem. Övriga elever har en vanlig eftermiddag efter lunch.

Onsdag: Efter en vanlig första lektion på skolan cyklar vi till handelsplatsen för Digipuls-äventyr. Eleverna behöver mjukiskläder, vattenflaska och inneskor. Ett extra mellanmål kan vara bra. Vi äter medtagen lunch på plats.

Sen drar vi vidare till IKEA museum för studiebesök. 14.00 cyklar eleverna hem.

Torsdag: Läxor: SO, religion s. 40-43

Lämna in läsförståelsen: Pappa polis 

Fredag: Idrott igen som vanligt

Heja alla i 5b!

PS: Vi har börjat skriva vårdikter=).

/5b

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *