Veckoinformation

Under brev från ledningen hittar ni info från rektorerna.

I klassen har vi nu klarat av matteprovet och jobbar med geometri: Linjer och vinklar. I svenska påbörjar vi kapitlet om Jul på ön (i Kråkslottet) och i engelska läser vi om Malala i klassen. I den blandade engelska gruppen har vi haft både läs- och hörövningar om Afrika, där vi ju är i Jorden runt. Nästa gång samtalar eleverna i små grupper igen.

I teknik har Simon jobbat med Microbit denna vecka och fortsätter om två veckor. Då vårt besök, som skulle berätta om Afrika blev sjuk, hoppas vi att hon tillfrisknar och dyker upp nästa vecka. Vi reser nämligen vidare till Sydamerika nästa vecka.

Vad det gäller Luciaträningen går det finfint. Vi fortsätter nästa vecka.

Vi påminner också om provet i historia på torsdag. Eleverna lär sig de instuderingsfrågor de fått. 

Trevlig advent önskar vi i 5b!

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *