Kerstin Lundberg Hahn

Här är författaren som besökte oss idag

Detta bildspel kräver JavaScript.

och här är eleverna kommentarer efter besöket:

Det var ett mycket bra besök som kunde ha varit ännu längre än 60 minuter. Det var kul att få lära sig hur man ökar spänningen i en berättelse. Innehållet i lektionen var bra. Det var intressant att höra författarens berättelser. Lektionen var spännande. Vi fick bra fakta om hur man kan utveckla sina texter. Roligt att höra om hur en författare lever och jobbar. Det var roligt att vi fick ställa frågor och berätta egna spökäventyr. Vi fick bra boktips och vill såklart läsa den senaste boken. Det var intressant att höra hur Kerstin får sina idéer till böcker. Det var också roligt att höra hur boken får sina motiv på framsidan, hur författare och illustratörer och förlag samarbetar. Det är också bra att höra att en författare kan få ett nej, men inte bör ge upp utan fortsätta tro på sitt författarskap.

Stort tack hälsar 5b

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *