Mera info

Inkommande vecka är det dags för skolfoto (enbart för skolans bruk) på onsdag. På fredag avslutar vi islam med prov på sidorna 68-73 samt 78-83 och anteckningarna i häftet. Pga provet har vi bara engelska ord till tisdag, s. 13, som övrig läxa.

I övrigt jobbar vi på flitigt. I matematik utvärderade vi kap 1 idag. Vi har också påbörjat bråkkapitlet och förvandlar just nu bråk till blandad form. I svenska skriver vi flitigt på Kråkslottet och läser både tyst och högt ut Kerstin Lundberg Hahn:s böcker. I engelskagrupperna på torsdag är det drama som gäller och den andra lektionen jobbar vi med st 4 – 6 i Magic.

I NO byter vi från kemi till fysik inkommande vecka. Det är magnetism och el-lära som gäller de kommande veckorna och i SO beger vi oss tillbaka till Medeltiden för att lära oss om kungarna under denna period.

Ha ett fint veckoslut!

Mia med kolleger

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *