Veckoinformation

Hej!

Denna vecka har vi förutom Bökhult rest till Asien, läst högt ur en Kerstin Lundberg Hahn samt samt räknat ekvationer, olikheter och tal där vi behöver använda prioriteringsregeln. Vi har skrivit artiklar om Bökhult, texter till våra kråkslott och tränat stavning i veckans ord. I engelska är det dags för st 3 där vi fortsätter träna på måndag. I torsdags hade vi återigen blandade grupper med a och c och hade djurtema i samtalsform. Det är så roligt och nyttigt med mixade grupper. I NO har vi lärt oss skillnaden på en skogssjö och en slättsjö och i SO har vi haft förhör på Barnkonventionen.

Nästa vecka fortsätter arbetet ovan. I SO övergår vi till religion och islam. I NO avslutar vi vatten med att eleverna får begrepp som de bör kunna inför ett test vecka 38. Glöm inte att det är idrott onsdag och fredag. Alla hade inte med sig idrottskläder idag. Det brukar vi ha i vår klass=).

Läxor: Tisdag: En: st 3, läs översätt och hälften av orden

Onsdag: NO: Sjöarna i häftet

Fredag: VO 3

Ha en riktigt fin helg!

/Mia med kolleger

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *