Vi är i gång!

Då var vi igång igen efter ett efterlängtat lov. Perioden fram till påsklovet är välplanerad och flera av projekten har startat denna vecka.

Ellinor och Rana jobbar med digital programmering i små grupper. Simon påbörjar arbetet med digital programmering. Fredrik och Mia leder arbetet med Nätkultur där eleverna arbetat fram stoff för filmen i små grupper.

Matematikprovet blir den 17.3. I dag, fredag, har eleverna fått veta vilka sidor de ska läsa (4 sidor ur 4A-boken, samt kapitel 1 i 4B-boken). De fyra sidorna i A-boken har de fått som ett kompendium. Träna flitigt!

I historia lever vi på Medeltiden, lär nytt och dramatiserar. I matematik räknar vi de sista sidorna i bråkkapitlet. I engelska är det kapitel 11 samt verbböjning som är i fokus. Eleverna har skrivit klart sina brev om landskapen (på engelska).

Ha ett fint ”Andra chansen” veckoslut!

Mia med kolleger

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *