Varmt välkomna till vårterminen 2021!

Vi hälsar er välkomna till vårterminen!

Vi ser fram emot att fortsätta höstens arbete, men också påbörja två nya ämnen, fysik och mera utvecklad teknik. Nytt för läsåret är också att vi startar upp temat nätkultur. Det projektet kommer att leda till en filminspelning som vi delger er vårdnadshavare i mars-april.

Redan nu finns arbetet för vecka 2 på teams. Gå in och läs så kan du stöda ditt barn i hens skolarbete redan från start.

Utvecklingssamtal kommer vi att ha inom kort och ni får då en tid då ni väljer om ni kommer till skolan eller om ni vill ha det digitalt. Ni kan innan samtalet gå in på IST för att se texten från förra samtalet samt omdömen i samtliga skolämnen. Mera info om detta kommer.

Hoppas ni vill vara med på vårt tåg.

Mia med kolleger

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.