Veckans inlägg

Nu är alla uppsatser och texter klara och upplästa. Bra jobbat alla elever! Engelska provet är också över och vi tar sikte på matematikprov. Inkommande måndag är det studiedag och då passar det bra att träna på tabellen, vilken är en förutsättning för att klara provet som handlar om multiplikation. Klockan och begrepp är de två andra delarna man bör träna på. Lycka till alla flitiga, snart är det jullov!

I geografi har eleverna jobbat med kartboken. Nu samarbetar de i grupper och svarar på kartboksfrågor. Nästa vecka avrundar vi med ett ”Vad har du lärt dig?” för att se om eleverna befäst kunskapen. Då påbörjas också sista SO-delen för denna termin: Grupper i samhället (samhällskunskap).

Kemi blir klart i morgon och vi har startat upp biologi, Djur och växter i staden. Eleverna ritar sin växt, eller djur och gör en tillhörande faktaruta. Allt presenteras och hängs upp på väggen. Ett par läxförhör ska vi också hinna med.

Här ser ni Storylinearbetet så här långt. Härlig kreativitet:

Detta bildspel kräver JavaScript.

I morgon avslutas simningen. Finfint jobbat enligt Robin som deltog i torsdags.

På fredag lämnas sista läxan om Snögrottan in. Glöm inte boken, den ska vidare till 4c!!!

Trevlig första advent!

Mia med kolleger

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *